nieuwsbrief 2016-6

Clubkampioenschappen 2016

2 oktober is het weer zover. De clubkampioenschappen 2016!!!!!! Een dag waarin elk Sperwerlid jong of oud en zijn/ haar familie een rol kunnen spelen, voor of achter de schermen. Met dit jaar naast de bekende atletiek vierkamp, de 50 kilometer estafette en de afsluitende barbecue en een half uurs estafette waaraan iedereen mee kan doen. Hieronder vindt u de informatie voor deze sportieve en vooral gezellige Sperwerdag. Om deze dag goed te laten verlopen zijn vele handen nodig. Zin om te helpen in bijvoorbeeld de kantine of op de baan laat het weten.

 

Vierkamp

Pupillen, junioren, senioren en VB Atleten, kunnen tijdens de clubkampioenschappen, met elkaar wedijveren, om de clubkampioen te worden in zijn/haar categorie. Via de inschrijfformulieren die in de kantine liggen kan er worden ingeschreven voor een atletiek vierkamp (sprint, middenafstand, spring- en werpnummer) in diverse leeftijdscategorieën.

 

50 kilometer estafetteloop

het een traditie aan het worden dat voor de loopgroepleden een 50 kilometer estafetteloop wordt georganiseerd met start en finish op de atletiekbaan. Dit jaar is er weer een nieuwe route uitgezet. Elk team bestaat uit 5 atleten, waarvan er steeds één loopt en 4 op de fiets de loper begeleiden. Teams wisselen op eigen initiatief, bij voorbeeld om de 5 minuten. Wanneer je in 5 minuten 1 km loopt, moet je dus 10 keer lopen en ben je ongeveer 4 uur en 15 minuten onderweg. Teams worden door de organisatie ingedeeld, alle niveaus door elkaar. Het is geen wedstrijd, zie als het een plezierige loop met eigen clubleden. Opgeven kan via het formulier op het prikbord in de kantine.

 

Half uur estafette

Voor iedereen die de 50km te lang vind of hoogspringen te hoog gegrepen is er nu een alternatief en  kan meedoen met de half uur estafette.

Voor leden, jeugdleden en ouders en vrijwilligers de kans om bij de clubkampioenschappen actief bezig te zijn.

iedere loper loop 400 meter op de baan en wisselt bij start finish met de volgende loper van zijn of haar team. dit gaat een half uur door.

Het team dat in dit half uur de grootste afstand aflegt wint, maar meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen

Schrijf je in met je familie, loopgroepje, vrienden en vriendinnen of individueel en loop mee tijdens de clubkampioenschappen. Inschrijven kan via de intekenlijst die in de kantine hangt.

 

 

Barbecue

Natuurlijk sluiten we de clubkampioenschappen af met de traditionele barbecue. Je kunt je opgeven via het formulier in de kantine, telefonisch (Tel. 0591 619950 of 06 48236355) of via E-mail: yvonne.bruins@ziggo.nl

Graag uiterlijk 1 oktober aanstaande.

De kosten zijn : geboren in 2005 of later € 3,=

                       geboren voor 2003 €  5,=

Dit kan op 5 oktober tijdens de clubkampioenschappen worden betaald bij Yvonne Bruins in de kantine.