De Sperwers 60 Hondsrug estafetteloop

Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld kunnen we ook weer vooruitkijken naar mooie evenementen. Een ervan, om naar uit te kijken is de E.A.C. De Sperwers 60 Hondsrugestafette.     7 maart 2020 bestond E.A.C. De Sperwers 60 jaar. Ter gelegenheid daarvan, stond op zaterdag 2 mei De Sperwers 60 Hondsrugestafetteloop op het programma. Georganiseerd door de activiteitencommissie van de loopgroep van E.A.C. De Sperwers, in samenwerking met de oncologieloopgroep.

Door de corona uitbraak ging deze helaas niet door en werd deze uitgesteld naar zondag 4 oktober.  De start zal zijn bij Groningen Atletiek die in het Noorderplantsoen, de finish is zoals het nu lijkt op het Raadhuisplein te Emmen. Ook zal er een after party zijn bij Sigrid’s Garden waar de opbrengst zal worden bekend gemaakt. De opbrengst zal ten goede komen aan het Sigrid’s Garden, een inloophuis voor oncologie patiënten en hun naasten.    

Deorganisatiecommissie, van deze laagdrempelige estafetteloop van Groningen naar Emmen over de prachtige Hondsrug, heeft besloten de organisatie weer op te starten. Voordeel van het uitstel door de corona is dat je je zowel als team en individueel nog kan inschrijven voor diegene die dat nog niet hebben gedaan. Dat kan via een e-mail naar activiteitencommissie@desperwers.nl    

De voorinschrijving blijft open tot en met dinsdag 1 september 2020 maar sluit als er zich 150 personen hebben ingeschreven. Na-inschrijving is niet mogelijk. Het inschrijfgeld is minimaal 16,60 euro per teamlid. Voor dat bedrag krijg je bij de start een hardloopshirt en mooie medaille bij de finish. Het doel is naast veel sportplezier en teamgeest ook zoveel mogelijk geld op te halen voor Sigrid’s Garden. Belangrijk om te melden is ook, dat jouw team pas kan meedoen als het inschrijfgeld van minimaal €16,60 per teamlid is betaald, meer mag natuurlijk ook voor het goede doel Sigrids Garden. Dit kan via rekeningnummer NL63RABO0368430723 ten name van De Sperwers met vermelding van Sperwers 60 Hondsrugestafette, naam en teamnaam. 

Wil jij ook een sportieve uitdaging om naar uit te kijken? Schrijf je dan in voor 1 september

via activiteitencommissie@desperwers.nl    

Organisatiecommissie E.A.C. De Sperwers 60 Hondsrugestafette

terug naar nieuwsberichten