E.A.C. de Sperwers hebben een nieuw bestuur

Tijdens een ingelaste online Algemene Leden Vergadering (ALV) hebben gister de deelnemende leden unaniem het nieuwe bestuur aangenomen! 

Het was even anders, zo'n online ALV. Zowel in organisatie als uitvoering. Het begon met de keuze om het online te doen. Door de aanhoudende coronamaatregelen en de behoefte tot effectueren van het nieuw aan te stellen bestuur is de keuze gemaakt om een ingelaste online ALV uit te schrijven.  

  

* Voorzitter Anne-Sophie Kok vanachter haar computer, waar zij de leden toe kon spreken. 

 Daarna het zoeken naar een platform en uiteraard zijn we het gaan testen. Hilariteit, plezier, het samenbrengen van dit nieuwe bestuur; het voelt natuurlijk en wordt met veel enthousiasme gedaan door het inmiddels nieuw aangenomen bestuur. 

Tijdens de online ALV waren er veel positieve reacties. Het was geen reguliere ALV met meerdere agendapunten en vergaderstukken, deze ingelaste ALV had 1 doel; het stemmen voor waarnemende bestuur. Voorzitter Anne-Sophie Kok nam de aanwezige leden mee in het proces van voorstellen en stemmen. En leden hadden de mogelijkheid tot communiceren via een chatfunctie. 

 

Nogmaals een hartelijk dank voor de formateur, oud-voorzitter Ton Meijer voor zijn enthousiaste rol in het tot stand brengen van dit bestuur. 

 

image.jpeg

*Het aangenomen bestuur, van links naar rechts: Anne-Sophie Kok, Arjan Veldthuis, Marjan Sanders, Evelyn Oosting, Arnold Beukers, Thalita Lanjouw en Marieke Lammers 

 

 

terug naar nieuwsberichten