E.A.C. De Sperwers vereniging van het jaar?

 

 

E.A.C. De Sperwers vereniging van het jaar? Wij vinden van wel!

Daarom doen we mee met de verkiezing ‘Vereniging van het jaar’.

 

We zijn genomineerd in de categorie Sportvereniging. Als vereniging kan je winnaar worden binnen jouw gemeente en provincie. Mocht dit gebeuren, dan gaan we door naar de landelijke finale!

 

De bedoeling is natuurlijk om zoveel mogelijk stemmen te krijgen om zo de verkiezing in de gemeente en de provincie te winnen. Je moet een stem en een waarderingscijfer geven. Beiden tellen voor 50% mee. Dus hoe hoger het cijfer, hoe meer kans we maken! We zijn goed op weg, maar we zijn er nog lang niet! We hebben minimaal 50 stemmen nodig om te kunnen winnen binnen de gemeente Emmen en de provincie Drenthe. Stem daarom op E.A.C. De Sperwers.

 

Stemmen kan tot en met 20 mei aanstaande op http://www.verenigingvanhetjaar.nl. Zoek dan op E.A.C. De Sperwers en je vindt ons vanzelf. Wij als vereniging kunnen uiteindelijk verschillende masterclasses en een professionele promotiefilm winnen. Ook aan de stemmers is gedacht. Ook jullie kunnen mooie prijzen winnen, zoals kaartjes voor Lowlands of tickets voor het EK Beachvollybal.

 

Voor meer informatie en natuurlijk om te stemmen, ga je naar http://www.verenigingvanhetjaar.nl!

 

 

terug naar nieuwsberichten