Een Challenge maar dan anders

 

Alles is anders, dat is de gemene deler wereldwijd, ook bij E.A.C. De Sperwers. De zo vanzelfsprekende routine van alle dag is verstoord. Dat geld ook voor de Sperwerroutine van trainen en wedstrijden. Je mist het als het er niet is.

De routine van De Sperwerkoerier is ook verstoord. Je had normaal gesproken al kunnen genieten van het jubileumnummer in het kader van het zestig jarige bestaan van E.A.C. De Sperwers. We hebben het even moeten uitstellen. Maar zodra het nieuwe normaal van start gaat zal het jubileumnummer er ook snel zijn.

In het chinees bestaat het woord crisis uit twee karakters, namelijk het karakter gevaar en kans. De redactie van De Sperwerkoerier wil daarom deze coronacrisis, naast alle bedreigingen ook zien als kans. Namelijk de kans om een nummer van De Sperwerkoerier te vullen met jouw coronaverhaal. Daarom een oproep om je verhaal over deze bijzondere tijd te delen met ons.

Hoe blijf je in conditie, hou je je atletiektechniek op peil, hou je contact met je trainer. Of waarom kom je niet aan trainen toe. Maar ook dat je de Sperwers gewoon zo mist.

Mogen we je uitdagen?

Stuur je verhaal, liefst met een foto naar sperwerkoerier@desperwers.nl

Redactie Sperwerkoerier

 

terug naar nieuwsberichten