Nieuwsbrief loopgroep oktober

Run2day Assen

Zoals jullie weten heeft Run2day Emmen zijn deuren moeten sluiten. Jammer voor hardlopend Emmen en omstreken en voor onze vereniging omdat zij een van de zes hoofdsponsors waren van E.A.C. De Sperwers. De sponsorcommissie heeft inmiddels met Run2day Assen een kortingsregeling kunnen afspreken met van 10% op het aankoopbedrag voor E.A.C. De Sperwers leden.

 

Hardloopcafé Voeding& Leefstijl

Woensdag 15 november wordt in ons clubhuis weer een hardloopcafé georganiseerd door de activiteitencommissie van de loopgroep van E.A.C. De Sperwers. Dit keer staat voeding en leefstijl centraal. Jauke van Klinken is leefstijlcoach en is bereidt gevonden om zijn kennis en ervaringen over voeding deze avond en leefstijl met ons te delen. Opgave kan via het intekenformulier in het clubhuis of via een mail activiteitencommissie@desperwers.nl Datum: 15 november Plaats: clubhuis E.A.C. De Sperwers Tijd: 20:15 uur tot 21:30 uur.

 

Zaterdag 4 november feestelijke afsluiting Start To Run

Dat hardlopen gezond, leuk en ontspannend is hebben de afgelopen weken, zo’n kleine twintig deelnemers aan Start-to-Run gemerkt. Vanaf 23 september hebben zij bij onze vereniging trainingen en workshop gevolgd om op zaterdag 4 november om 11:30 uur, tijdens een feestelijke afsluiting 25 minuten te kunnen hardlopen.

Supporters zijn natuurlijk welkom! Zien zij jullie ook op zaterdag 4 november?

 

 

Bedankje

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Ook binnen de loopgroep zijn veel vrijwilligers actief om er een vereniging van te maken die we zijn: sportief, sociaal en maatschappelijk betrokken. Om voor dit vele werk een keer waardering uit te spreken en te tonen nodigt het bestuur alle vrijwilligers uit voor een wandeling onder leiding van een gids door het Bargerveen en een gezellige nazit op zondag 12 november 2017. Het programma zal beginnen om 13.30 uur en ziet er ongeveer als volgt uit:

 klik hier voor de details van de vrijwilligersdag

Opgave kan via mailadres eacdesperwers@gmail.com of via de lijst in de kantine van de vereniging.

 

Wedstrijd agenda:

Zaterdag 28 oktober                  ADV Cross/Dwingderveldloop            Dwingeloo

Zaterdag 11 november              Westerwolde trail                                 Sellingen

Zondag 12 november                 Theehuis Oosterbosrun                     Klazienaveen

Zaterdag 18 november              Baggelhuizencross                              Assen

Zaterdag 2 december                Henk Bijker Bovenboerloop                 Nijeveen

Zaterdag 9 december                Schuler Snertloop                                 Nieuw-Schoonebeek

Zaterdag 9 december                Kerstloop Politie                                    Emmen

 

terug naar nieuwsberichten