Opmars Coronavirus

 

Beste leden van EAC de Sperwers,

Door een gestage opmars van het coronavirus heeft gisteravond het kabinet in de persconferentie de volgende aanscherpingen voor de sport bekend gemaakt. EAC neemt deze maatregelen over. Deze nieuwe maatregelen gelden in ieder geval voor de komende drie weken (tot dinsdag 20 oktober).

  • Toeschouwers zijn niet meer toegestaan bij trainingen (dit geldt ook voor ouders/verzorgers die kinderen naar de accommodatie brengen). Ofwel, ouders/verzorgers blijven buiten de accommodatie. Vergelijkbaar met situatie van eerder dit jaar.
  • De kantine gaat weer dicht.
  • Ook de douche- en kleedruimte blijft gesloten. Kom in sportkleding naar de atletiekbaan en douchen doe je thuis.
  • Er geldt een samenkomstgrootte van maximaal 40 personen (buiten) en een maximale gezelschapsgrootte van vier personen. Deze grootte gelden niet tijdens de sportbeoefening. Atleten mogen dus bij elkaar komen voor trainingen. Voor en na afloop van de training geldt de maximale gezelschapsgrootte van vier personen voor atleten vanaf 13 jaar wel. Het is de bedoeling dat je na afloop van de training de atletiekbaan zo snel mogelijk verlaat.

Als bestuur gaan we er verder vanuit dat je nog steeds 1,5 meter afstand houdt tot je clubgenoten, je handen desinfecteert (desinfectans aan de paal onder de overkapping) en zeker niet gaat trainen als je je niet fit voelt.

Zodra er nieuwe richtlijnen bekend wordt zullen we dat weer meedelen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur EAC de Sperwers

 

terug naar nieuwsberichten