Pasavond clubkleding vrijdag 18 januari aanstaande

 

Beste Sperwer leden,

 

 

In samenwerking met de kledingcommissie organiseren wij op vrijdagavond 18 januari 2019 voor jullie een pasavond.

 

Deze pasavond biedt, leden van de Sperwers, de gelegenheid, om clubkleding van EAC de Sperwers te passen en te bestellen. Baanatleten zijn verplicht om in club kleding deel te nemen aan de wedstrijden. Pupillen die in 2019 junior worden en die willen deelnemen aan wedstrijden dienen club kleding aan te schaffen.

 

Ben je geen baanatleet, maar loop je in de loopgroep of ben je VB atleet en wil je graag clubkleding passen en bestellen dan ben je deze avond ook van harte welkom.

 

De levering van de bestelde club kleding zal plaats vinden in april 2019 voor de voorjaarscompetitie.

 

De pasavond starten wij met jou te informeren wat het belang is van het hardlopen op “goede” schoenen. Waar moet een schoen aan voldoen om blessure vrij te kunnen blijven hardlopen. Een sport podoloog, vertelt jou deze avond alles over houding en voeten. Hoe klachten kunnen ontstaan en waar je op moet letten bij het passen en kopen van hardloopschoenen/ schoenen.

 

Naast het passen van de kleding is er ook gelegenheid om schoenen te passen en eventueel te kopen. Als lid van de Sperwer ontvang je 10% korting bij het aanschaffen van hardloopschoenen.

 

Tijdens deze avond is er een speciale Falke sokken actie, 3 halen = 2 betalen!

18 januari 2019 ontvangen wij jullie graag om 19:00 uur en krijg je van ons een kop koffie/ thee aangeboden in het Schutrups Schoenen Café.

 

 

Sportieve groet,

Namens de kledingcommissie en het team van Schutrups

 

Henri de Leeuw

Evelyn Steenbergen

 

terug naar nieuwsberichten