Pupillenkamp

Afgelopen vrijdag en zaterdag (20 en 21 september) was het zover, het jaarlijkse pupillenkamp vond plaats. Zo’n 50 pupillen stonden vrijdagmiddag te trappelen van ongeduld. Eerst koos iedereen een slaapplekje uit in de gymzaal tegenover de baan en vervolgens werd er natuurlijk eerst goed getraind. Trainer Vincent had een fantastisch parcours uitgezet met hindernissen zoals een tunnel, trap over de steeplechase-bak en een springkussen. 
Na de training konden de pupillen beginnen aan de barbecue. Er werd goed gegeten! En dat was belangrijk want de avond was nog lang (bleek later 😀). Toen de magen gevuld waren werden de pupillen opgesplitst in groepjes met een begeleider. Samen gingen ze buiten de baan het spel ‘atletiek-cluedo’ doen! Onderweg kwamen de groepen allerlei gekke verkleedde figuren tegen. In het donker kwamen ze allemaal weer terug bij het clubhuis en even later bleek, dat elke groep uitgevogeld had dat Usain Bolt, zijn spikes en de start van de 100m sprint de goede oplossing was. Toppers, hoor!!
De rest van de avond bestond uit dansen, kampvuur en een quiz.
Rond middernacht lag uiteindelijk iedereen op zijn (dunne of wat dikkere) slaapmat. Stil was het echter nog lang niet...
De zaterdag begon natuurlijk met een goed ontbijt. Daarna ging iedereen zijn spulletjes in de gymzaal opruimen en een filmpje kijken.
De ochtend werd afgerond met een alternatieve training, afgestemd op de energielevel van de kinderen. Met een ijsje als afsluiting kijken we terug op een geslaagd pupillenkamp! 
We hebben héél veel hulp gehad en daarom willen we alle opruimers, koks, cluedo-figuren, schoonmakers, groepsbegeleiders, broodjes smeerders, trainers en anderen ontzettend bedanken! Door jullie liep alles meer dan gesmeerd!
 
Janine, Carina en Lianne
De jeugdactiviteitencommissie E.A.C. De Sperwers.
 
 
 
 
terug naar nieuwsberichten