Rabobank Clubkascampagne 2018

 

Beste leden van EAC de Sperwers,

Afgelopen jaar was de Rabobank Club kas Campagne een groot succes. Ook dit jaar organiseert de Rabobank weer deze actie.
De stemperiode van de Rabobank Clubkascampagne start binnenkort. Van 31 mei tot en met 13 juni kunnen leden van Rabobank Emmen-Coevorden hun stem uitbrengen op hun favoriete club uit de regio. Elke stem is geld waard dus stem zoveel mogelijk op EAC de Sperwers.
Leden van de Rabobank Emmen-Coevorden ontvangen binnenkort een stemformulier waarmee via internet gestemd kan worden. Ken je nog familie, kennissen of buren die ook lid zijn van Rabobank Emmen- Coevorden, overtuig hun om te stemmen op EAC de Sperwers.
Stemformulieren van andere mensen mag je natuurlijk ook zelf invullen, je mag ze ook tijdig afgeven aan bestuursleden, waarna wij zorgdragen dat genoeg stemmen naar onze vereniging gaan.
Begin juli 2018 horen we als vereniging welk geldbedrag we hebben gewonnen. Dit geld willen we gaan om de accommodatie te verduurzamen door zonnepanelen te plaatsen en voor een deel geen gas meer te gebruiken.
KOM IN ACTIE EN STEM OP EAC DE SPERWERS

terug naar nieuwsberichten