Clubfundaktie

 

Hallo Allemaal,

De Sperwers heeft samen met de Boni in Emmen een leuke actie waarbij jullie kunnen sparen voor leuke artikelen met je eigen foto, en de clubkas kunt sponsoren.

Om aan deze actie mee te willen doen moeten we wel van iedereen die mee wil doen een foto maken.De foto`s worden  gemaakt door een professionele fotograaf en wel op zaterdag 19 januari 2019.
Het is de bedoeling dat je in clubtenue op de foto komt.
De exacte tijdsindeling staat onder aan dit bericht.


Je kan je opgeven op onderstaand email adres, onder vermelding van je naam en in welke leeftijdscategorie je zit.

Op dit e-mailadres kan je ook terecht voor vragen m.b.t. de clubfund actie.

clubfundeacdesperwers@outlook.

We zoeken ook nog 5 vrijwilligers die op de promotieposters willen komen welke in de winkels worden opgehangen. Mocht je hier interesse in hebben laat het dan weten per mail en dan gaan we kijken of we uit elke leeftijdscategorie iemand uit te kiezen. 

 

De AVG verklaring kun je hier downloaden

 

Wat gaan we doen?

- We gaan van iedere atleet echt een unieke foto maken.

- iedere atleet krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke Sperwers fanartikelen met de eigen foto verkrijgbaar zijn. Een poster,

notitieblok, broodtrommel, drinkbeker etc.

- bij Boni Emmen en Boni Bargeres kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete atleet. Je krijgt van 13 februari tot en met 30 april 2019 zegels bij de boodschappen.

- tot 8 mei kun je de zegels verzilveren in de fanshop. Daarna worden de artikelen gemaakt. Vanaf 25 mei krijgen de leden de eigen fanartikelen geleverd. Zij mogen ze dan zelf bij de bestellers van de fanartikelen bezorgen. Naast leuke artikelen met de foto`s van de atleten zijn er ook artikelen met alleen het Sperwers logo. Een gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van de Sperwers

Goed om te weten

- op alle artikelen zal het logo van de sperwers worden gedrukt.

- er komt een gezamenlijke kick-off van deze actie, je hoort daar nog van.

- ‘vreemden’ krijgen niet zomaar toegang tot je persoonlijke fanshop. Je krijgt je eigen code voor je fanshop en jij bepaalt wie de fanshop mag bezoeken.

- weet je nog niet helemaal of je fanartikelen wilt sparen? Ga sowieso op de foto, dan heb je in ieder geval een mooie foto van jezelf in clubtenue. Je kunt altijd later besluiten wel of niet te sparen.

- je krijgt geen zegels bij andere Boni supermarkten. Alleen Boni Emmen en Boni Bargeres doen mee met deze actie.

 


 

Maar eerst de fotografie.

Op zaterdag 19 januari a.s is de fotosessie bij de Sperwers. Het is de bedoeling dat je in wedstrijdtenue komt. We hebben een globale tijdsindeling gemaakt.

volgende tijdstippen:

10.00 – 11.00 uur: pupillen

11.00 – 12.00 uur: junioren

12:00 - 13:00 uur: VB Atleten/ Senioren / Masters

Opgeven kan op het volgende mail adres: clubfundeacdesperwers@outlook.. Hier kan je ook terecht voor vragen of opmerkingen. We hopen jullie allemaal te zien! Samen gaan we er een super mooie actie van maken. En zoveel mogelijk geld ten goede laten komen aan de club. Kun je écht niet op 19 januari en wil je wel op de foto? Dan kan je aansluiten bij een van de andere verenigingen die mee doen met de actie, neem wel even contact met ons op of met de betreffende vereniging zodat ze weten dat je daar aan sluit.

Een aantal belangrijke punten voor het fotomoment bij een andere vereniging: -Zorg dat de leden die komen inhalen een a4 papier mee nemen met daarop de naam van hun vereniging en de naam van hun team indien van toepassing.

- Zorg dat de leden in tenue zijn, en hun eventuele accessoire mee nemen (bal, skates, stick, ect).

- De planning van de vereniging waar de fotoshoot gehouden word gaat altijd voor. Het kan dus zijn dat je als “inhaler” even moet wachten tot er een momentje vrij is.

- Het kan altijd voorkomen dat de fotograaf iets later begint of eerder klaar is. Het is daarom aan te raden om niet meteen aan het begin van de fotoshoot, en zeker niet in het laatste uur van de fotoshoot langs te komen. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Za 12 jan Mixed Hockey Club Emmen 10:00-13:00 uur

Wo 16 jan GTV Emmen waarschijnlijk 13:30 tot 17:30 uur

Za 2 febr VV Bargeres tijdstip nog onbekend

VV Drenthina krijgt ook nog een fotoshoot datum, deze is nog onbekend.

 

 

 

 

 

terug naar nieuwsberichten