Hardlooproutes

 

Hardlooproutes

D66 heeft een motie aangenomen gekregen voor de aanleg van permanente hardlooproutes in de Gemeente Emmen. Na deze motie is er door de Gemeente Emmen contact gezocht met Loopgroep Schoonebeek, EAC de Sperwers, Loopgroep Klazienaveen en Recreatieschap Drenthe In goed overleg zijn we gekomen tot het uitdenken van routes op drie plekken, namelijk: in de buurt van Schoonebeek (4 mijl/10 km/1/2 marathon) > de eerste route is dit weekend geopend middels een testloop. Als testloop werd de 4 mijl gelopen.
Over één maand (op zondag 4 februari) wordt de route vanuit Parc Sandur getest en geopend (dit gaat om een route van 8 km en een route van 10km). Als testloop wordt de 10 km gelopen en deze zal door onze vereniging worden verzorgd! En in het eerste weekend van maart (zondag 3 maart) zal de halve marathon worden gelopen rondom en door het Oosterbos. Loopgroep Klazienaveen zal deze testloop verzorgen.

 

Oproep Bestuur

Onlangs is er een oproep naar alle leden uitgegaan met betrekking tot vacatures binnen het bestuur. Hierdoor is de functie 'media & communictie' inmiddels opgevuld! Wel zijn we nog op zoek naar een bestuurslid (m/v) die de loopsport wil en kan vertegenwoordigen binnen het huidige bestuur.
Heb je interesse laat het dan weten bij 1 van de bestuursleden of via voorzitter@eacdesperwers.nl. Mochten er vragen zijn omtrent de functie, dan horen we dat ook graag!

Met sportieve groet,

Bestuur EAC de Sperwers

 
 

 

terug naar nieuwsberichten