Roparun Team de Turfrunners

 
 

Roparunteam de Turfrunners

In het Roparunteam de Turfrunners lopen en fietsen dit jaar 5 Sperwerleden mee. Omdat de meeste leden van het team uit Dalen komen, worden daar ook de meeste activiteiten georganiseerd. Maar ook de Sperwerdeelnemers willen in Emmen hun steentje bijdragen en geld inzamelen voor de palliatieve zorg aan kankerpatiënten, door op zaterdag 11 mei een coopertest te organiseren op de atletiekbaan van E.A.C. de Sperwers.
 

Coopertest

Door mee te doen aan de coopertest krijg je in de eerste plaats een goede indruk van je conditie, maar bovenal steun je de doelen van Stichting Roparun. Na afloop ontvang je een certificaat met het resultaat van de coopertest en een Roparun bol. Dit is een krentenbol van een speciaal recept en exclusief gemaakt voor de Turfrunners door Echte Bakker Eising in Dalen. De inschrijfkosten bedragen €7, - waarvan ca. €5, - ten goede komt aan Stichting Roparun die het geld toekent aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
 

Inschrijven coopertest

Inschrijven kan tot 1 mei via de inschrijflijsten in de kantine of via een mailtje aan inschrijven@4geusjes.nl.
Bij inschrijving in de kantine je kiezen uit 6 starttijden, vanaf 13:00 uur tot 14:40. Bij inschrijving via de mail word je ingedeeld en krijg je de starttijd via de mail retour.

Wil je meer informatie over het team, de Roparun, andere activiteiten en sponsoring, kijk dan eens op www.turfrunners.nl, www.roparun.nl en https://donaties.roparun.nl/doneren team 328.

Start waar je ben, gebruik wat je hebt, doe wat je kan.
                                                                                              Mieke, Johan, Jan, Hans en Henk.
 
 
 
terug naar nieuwsberichten