Update Corona maatregelen vanaf 19-12-2021

Beste leden van de Sperwers,

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelingen wijzigen een aantal punten.

Op basis van het protocol van de atletiekunie zijn de volgende activiteiten nog uit te voeren op de accommodatie tussen 05:00 uur en 17:00 uur:Woensdagochtendtraining:

● Er is een duidelijk zichtbare Corona coördinator aanwezig (oranje hesje) die op deze regels toeziet. Dit zal één van de trainers zijn;

● Sporters vanaf 18 jaar mogen trainen met maximaal 2 personen op 1,5 meter;

● Trainer houdt toezicht en geeft advies, maar er is géén gezamenlijke warming up en groepstraining;

● De toiletten zijn toegankelijk;

● De kleedkamers, sportkantine en indoor krachthonk zijn niet toegankelijk;

● Atleten die klaar zijn met hun training worden daarna bezoekers (publiek) en moeten vanuit die hoedanigheid de sportaccommodatie verlaten.In verband met de Kerstvakantie gaan de trainingen van 25 december en 1 januari niet door.

(Jeugd)training op zaterdagmiddag (pupillen/junioren tussen 12 en 13 uur, overig van 13 tot 14 uur):

● Er is een duidelijk zichtbare Corona coördinator aanwezig (oranje hesje) die op deze regels toeziet. Dit zal één van de trainers zijn;

● Sporters vanaf 18 jaar mogen trainen met maximaal 2 personen op 1,5 meter, zij doen niet mee aan een gezamenlijke warming up of groepstraining;

● Sporters t/m 17 jaar mogen in groepsverband trainen en onderlinge wedstrijdjes houden op de eigen club. Zij hoeven geen 1,5 meter afstand te houden;

● De toiletten zijn toegankelijk;

● De kleedkamers, sportkantine en indoor krachthonk zijn niet toegankelijk;

● Atleten die klaar zijn met hun training worden daarna bezoekers (publiek) en moeten vanuit die hoedanigheid de sportaccommodatie verlaten.Publiek op de accommodatie is niet toegestaan. Dat betekent dat leden die gebracht worden buiten het hek moeten worden afgezet en opgehaald. Graag parkeren op de parkeerplaatsen en NIET langs de weg, dit zorgt voor onveilige verkeerssituaties.

Trainingen buiten de baan zijn (ook na 17:00 uur) toegestaan mits de groep niet groter is dan 2 personen (exclusief de trainer) en er 1,5m afstand gehouden kan worden.


Bostraining

Een bostraining is op deze manier niet goed te organiseren en ook groepstrainingen in de avonduren zijn dus niet toegestaan. Deze worden daarom ook niet vanuit de vereniging gegeven.

Iedereen wordt natuurlijk aangemoedigd om gedurende deze maatregelen lekker met z’n tweeën op zaterdagochtend het bos in te gaan of in de avonduren te gaan lopen!

Met vriendelijke groet,


Bestuur EAC de Sperwers
 
 
 
 
 
 
 
 
terug naar nieuwsberichten