Clubkleding


Pasmomenten en bestelmogelijkheid club kleding EAC de Sperwers

 

Beste leden en ouders / verzorgers van onze leden,

Voor het begin van de competitie bieden wij onze leden (behalve de pupillen) weer de mogelijkheid aan om club kleding te passen en te bestellen.

Voor het deelnemen aan de competitie en wedstrijden is het vanaf de junioren baanatletiek verplicht om dit te doen in onze club kleding. Voor de overige leden is dit niet verplicht maar het natuurlijk leuk wanneer je bij wedstrijden in onze club kleding aantreedt. Voor de pupillen geldt deze regel niet zij hebben een eigen kleding lijn.

 

Nieuwe kleding leverancier

Hierbij willen wij als Kleding commissie melden dat wij over zijn gegaan naar een andere kleding leverancier. Het passen gebeurt nu op een iets andere wijze. Wij passen in kleding van de leverancier en dit is puur voor de maatbepaling. Het is dus niet zoals voorgaande keren in de bekende Sperwer kleuren en design. Uiteraard zal de levering van het bestelde artikel in de Sperwer kleuren zijn.
Door deze manier passen omzeilt onze vereniging een investering in aanschaf van paskleding en deze op voorraad te moeten houden.

 

Bestellen in de webshop

Het bestellen zal weer op de gebruikelijke manier plaatsvinden. Via bijgevoegde link komt u op de webshop van onze leverancier en kunt u de gewenste artikelen online bestellen. De door u bestelde artikelen worden centraal bij ons afgeleverd. Uitgifte vindt dan plaats door de Kleding commissie. Op deze wijze wordt er geen verzendkosten in rekening gebracht.

KLIK HIER OM NAAR DE WEBSHOP TE GAAN

 

Geen internet?

Naast het online bestellen willen wij ook de mogelijkheid bieden om handmatig te kunnen bestellen. De gepaste en gewenste artikel dient u dan door te geven aan een kleding commissie lid. Deze noteert u bestelling en geeft dit door aan de leverancier. De aflevering en uitgifte is dan hetzelfde als bij online bestellen. Deze mogelijkheid bieden wij aan omdat in het verleden werd aangegeven dat er leden zijn die niet of moeilijk online kunnen bestellen.

 

Pasmomenten

Woensdag
14 februari Tijd: 18.00 tot 20.00 uur
Donderdag 15 februari Tijd: 19.00 tot 20.00 uur
Zaterdag
17 februari Tijd: 10.00 tot 11.00 uur

 

Vragen?

Mochten er nog vragen zijn, dan kunnen die gesteld worden aan Henri de Leeuw.

Mail: henri.de.leeuw@home.nl

Tel: 06 103 94 800